31 jan 5 manieren om Brugge te ontdekken!

1. Brugge per boot: Een bezoek aan Brugge is niet compleet zonder een tochtje op de Brugse reien. Ga aan boord op één van de vijf aanlegplaatsen (zie stadsplan). Gedurende een half uur ziet u de meest bijzondere plekjes van de stad vanuit een heel andere hoek.  

2. Brugge met een hete luchtballon: De meest avontuurlijke en waarschijnlijk de meest romantische manier om Brugge te ontdekken is per heteluchtballon. Bruges Ballooning organiseert zowel een vlucht in de ochtend (inclusief een champagne ontbijt) en een avondvlucht (inclusief een hapje te eten, champagne of een biertje) over Brugge. De hele trip duurt drie uur, met ten minste één uur in de lucht. U wordt opgehaald en afgezet waar u verblijft. (Www.bruges-ballooning.com)

3. Brugge per koets: De half uur durende ritje langs de Brugse historische kronkelende straatjes start op de Markt (op Burg op woensdagochtend). Halverwege de rit de koets kort halt aan het Begijnhof. De koetsier geeft deskundig commentaar en route.

4. Fiets rijtuigen: In een milieubewuste manier ontdekt u de stad. De chauffeur-gids geeft een toelichting in het Nederlands, Frans of Engels. De rit duurt 30 minuten.

5. City Tour Brugge: De minibusjes doen de verschillende hoogtepunten van de stad. Ze vertrekken elk half uur vanaf de Markt voor een vijftig minuten durende reis. Hoofdtelefoon biedt commentaar in een van de 16 beschikbare talen.

Share Pin it Like Share
« naar overzicht

Reageer

Uw gegevens


Profielfoto

Of:

Toelichting: Vul hier je Twitter username in.

UNESCO